Èxits en l’atletisme blaugrana

Èxits en l’atletisme blaugrana

Els atletes del FC Barcelona dominen les proves disputades el cap de setmana passat a les competicions de fons

El cap de setmana passat diverses van ser les proves disputades a Catalunya i a la resta de l’estat en categories de fons i cros. Destacat el triomf de l’olímpic blaugrana Abdelaziz Merzougui en el Cros Costa de Ajo a Santander.

En poc més de 18 minuts

El blaugrana Abdelaziz Merzougui es va imposar a la XVIII edició del Cros Costa de Ajo. L’atleta del FC Barcelona va ser el guanyador de la prova, d’una distància de 6.200 m, que va recórrer en 18 minuts i 5 segons.

Merzougui demostra un excel·lent estat de forma aquesta temporada, en què va arribar a disputar els Jocs de Londres en els 3.000 m, on va disputar la primera ronda.

Domini a Manresa

Els atletes masculins blaugrana van dominar el Cros de Manresa. Pol Guillem va ser el primer classificat i el va seguir Roger Campoy, que va finalitzar en segon lloc.

L'atleta de Navarcles, Pol Guillem (FC Barcelona) que sortia de favorit a la competició –a causa de ser l'atleta que acumulava mes victòries en la cursa (2006/2007/2008/2009)-, es va imposar amb un temps de 31:15, amb un avantatge de 13 segons respecte a l’altre blaugrana, Roger Campoy, que va entrar segon amb 31:28.

Futur assegurat

A Santa Coloma de Farners, a la prova de cros, el guanyador de la categoria júnior va ser l’atleta blaugrana Mohamed Zarohuni. A la categoria sènior femenina, l’atleta del FC Barcelona Ester Guerrero va finalitzar en segona posició.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut