Descompte especial per a socis

Descompte especial per a socis

Per només 14 euros per a socis del Barça Promoció vàlida del 15 al 18 de novembre

De : Millan Salcedo i Marcos Cruz

Sinopsi

El nou espectacle de Millán Salcedo! Aquest espectacle està basat en el seu anterior treball "Yo me subí a un piano verde". Salcedo estarà, de nou, gairebé en solitari davant del públic. Només l'acompanyarà, de nou, el pianista Marcos Cruz.

"Este espectáculo es risa y sonrisa. Es la sal, la pimienta y el “aceite” de reír. Es biografía, humor, homenajes, complicidad, canciones… Recuerdos de un lirismo emocionado… Un enorme juego de palabras que, sin ser espectacular, se convierte en un espectáculo gracias a la tenacidad y el sentido del humor." Millán Salcedo

Com s’hi pot assistir?

S’hi pot assistir mitjançant compra online i adquirint un màxim de dues entrades per carnet de soci a través del següent link:

[[BOTOGRIS::Compra aquí++Socis 14 euros::http://empreses.promentrada.com/ex.aspx?acode=HQNKFJRJETLBTOWDTBDKHTSNBLICSDBASNXVWPTRBOXMKIXPYR::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Dades d’accés:

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Per la resta de funcions un 15% de descompte

Les localitats es podran retirar a les taquilles del teatre el mateix dia de la funció, entre les 18.30 h i les 20.30 h, presentant el carnet de soci i el DNI.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut