‘Corrent fem Barça’ a la Jean Bouin

‘Corrent fem Barça’ a la Jean Bouin

Més de 300 inscrits a la Lliga social de curses populars blaugrana competiran en la històrica cursa de la ciutat de Barcelona

Diumenge 18 de novembre tindrà lloc la 89a edició de la Jean Bouin, la prova més clàssica de les curses populars, escolars i de competició que es disputen a la ciutat de Barcelona i que està inclosa dins del calendari de proves de la Lliga social ‘Corrent fem Barça’

Gran resposta

La Jean Bouin ha despertat l’interès del atletes inscrits a ‘Corrent fem Barça’. Aquesta prova serà la cinquena dins dels calendari de proves de la Lliga social i és la que més interès ha despertat entre els corredors blaugrana.

Més de 300 atletes populars inscrits a ‘Corrent fem Barça’ han completat la seva inscripció a la prova que es disputarà a la muntanya de Montjuïc el 18 de novembre.

Inscripció oberta

Després de la Jean Bouin quedaran 6 proves del calendari de ‘Corrent fem Barça’. Us recordem que en aquest lloc web poden completar la inscripció, consultar les proves que queden i seguir l’actualitat de la Lliga social de curses populars blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut