Primer triomf a la Superlliga (0-3)

Primer triomf a la Superlliga (0-3)

El vòlei femení blaugrana assoleix el primer triomf a Tenerife davant un equip que havia dominat el panorama del voleibol femení estatal

El primer desplaçament de l’equip de SFV es va resoldre amb una clara victòria a la pista del CV Aguere, un equip que no fa pas gaire va ser campió de Lliga i que ara, renovat i rejovenit, no va poder plantar cara a les de Marta Gens. I és que les blaugranes, després del mal gust que es van endur en el seu debut a casa -on tot i plantar cara a un dels equips tapats d’aquesta temporada, l’UCAM Múrcia, no van poder rematar la feina-, sabien que no podien deixar passar l’ocasió d’estrenar el nombre de victòries d’aquesta temporada.

El servei, clau

I és que davant tenien un equip desconegut, que encara no havia jugat cap partit, però dirigit per un veterà de les pistes, Ambrosio González.

Per això des de bon principi, fonamentant el seu joc en un bon servei que feia molt complicada la reconstrucció local i en una recepció i defensa de bon nivell, els sets van anar caient del costat català sense gaire opció tinerfenya, i és que, a més, quan l’equip local intentava reaccionar, les de Marta Gens no afluixaven i no només mantenien, sinó que ampliaven la distància en el marcador.

Fortalesa d’equip

El marcador final no denota el treball fet per l’equip, en un pavelló fred on calia estar mentalment molt posades per no caure en el joc contrari, el d’un equip que, per la seva joventut, si no se’l controla donarà més d’un disgust.

Ara toca treballar amb vista al proper partit, dissabte vinent a l’Hospitalet Nord, contra un altre equip de les illes, el CV ACE Gran Canària 2014, que, com el CVB-Barça, porten una victòria i una derrota des que es va iniciar la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut