El Barça B ha guanyat remuntant a Lugo amb dos gols d’Araujo en el segon temps (1-2)

El conjunt dirigit per Eusebio suma tres punts més en un partit que ha decidit el davanter argentí amb els seus dos primers gols de la temporada

El Barça B ha aconseguit una victòria agònica contra el Lugo gràcies a dos gols d’Araujo en la segona part. L’equip local s’ha avançat en el marcador amb un xut de Pablo Álvarez que ha desviat Lombán. En la segona meitat, Araujo ha entrat en el lloc d’Espinosa i s’ha convertit en el protagonista de la remuntada blaugrana.

Gespa en mal estat

El partit s’ha disputat en un terreny de joc molt irregular que ha impedit desenvolupar un joc fluït a ambdós equips. El Lugo ha estat el primer a apropar-se a la porteria contrària, però el xut no ha causat problemes a Masip, el porter titular avui del filial blaugrana. El joc dels dos equips ha estat caracteritzat en els primers compassos per les imprecisions, i el primer intent blaugrana ha arribat en el minut 12 mitjançant Luis Alberto. La poca presència en el joc de Gerard Deulofeu exemplificava perfectament la dinàmica del partit.

Primera ocasió clara i gol

El Lugo ha estat el més encertat. En la primera acció de perill real per a la porteria blaugrana, Pablo Álvarez ha vist com el seu xut el desviava Lombán i descol·locava Masip, que no ha pogut fer res per evitar l’1-0. Amb el gol, el conjunt gallec s’ha trobat molt més còmode, tancat al darrere i esperant sorprendre al contraatac. Tot i que el domini ha passat completament a peus del Barça B, les accions atacants seguien estant protagonitzades per homes del conjunt blanc i vermell. Els homes d’Eusebio, aleshores, han començat a combinar en accions més trenades, buscant els jugadors més determinants com Luis Alberto i Deulofeu, però no han aconseguit preocupar en excés Yoel.

L’entrada d’Araujo, decisiva

Després del descans el joc ha continuat amb la mateixa dinàmica fins que ha entrat Sergio Araujo. L’argentí ha substituït Espinosa en el minut 64 i ha acabat sent determinant amb els seus dos primers gols de la temporada. Quan portava deu minuts en el terreny de joc, ha rebut una pilota des de la banda esquerra i ha definit davant Yoel per empatar un partit que incomodava els blaugrana. L’empat ha esperonat els homes d’Eusebio, que han tancat el seu rival encara més i han buscat amb insistència la porteria contrària.

Quan el Lugo donava per bo l’empat a un, Araujo ha tornat a rebre una pilota des de l’esquerre i ha marcat l’1-2 que acabaria sent definitiu. Era el minut 87 i el gol de l’argentí donava tres punts importants i lluitats al filial blaugrana. Amb aquests, el Barça B ja en suma 26 i segueix en les posicions d’honor de la classificació abans de rebre l’Elx, el líder de la categoria.