BM Atlètic de Madrid - FC Barcelona Intersport: Arriba el Clàssic de l’handbol

BM Atlètic de Madrid - FC Barcelona Intersport: Arriba el Clàssic de l’handbol

Barça Intersport i BM Atlètic de Madrid disputen un partit clau per al futur de la Lliga Asobal 2012/13

Tot llest i preparat per a un partit que pot marcar el desenvolupament de l’Asobal 2012/13. Diumenge a les 13 h, al pavelló de Vistalegre i en directe per Teledeporte, el BM Atlètic de Madrid i el FC Barcelona Intersport sortiran a la pista per disputar-se dos punts molt importants.

Buscant el cop a la Lliga

El Barça d’handbol arriba a la cita amb l’Atlètic invicte després de 12 jornades de Lliga. Els blaugranes han resolt tots els seus enfrontaments amb victòries i comanden la classificació en solitari.

Els homes de Pascual arriben a Vistalegre com a millor equip atacant, amb 402 gols a favor, i com a millor defensa, 258 gols en contra. Davant tindran l’atac i la defensa del BM Atlètic de Madrid, que amb 368 gols a favor i 301 en contra són el segon millor atac i la segona millor defensa de la Lliga.

Un triomf dels blaugranes els deixaria a tres punts per sobre dels ‘matalassers’ després de 13 jornades. Per al partit de diumenge Xavi Pascual ha fet desplaçar 18 jugadors a Madrid, els 16 jugadors del primer equip i els dos joves que habitualment entren a les convocatòries, com són Aitor Ariño i David Balaguer.

Busquen recuperar el punt perdut

El BM Atlètic de Madrid arriba a la cita de diumenge amb l’objectiu de recuperar el punt que es va deixar a Saragossa -amb l'empat a 24- i cercar un triomf que li permeti superar els blaugranes a la classificació.

Els homes de Talant Duixebàiev conformen un equip potent i renovat respecte a la temporada anterior. La seva principal incorporació va ser Ivano Balic, que va tornar a l’Asobal després del seu pas per la seva Croàcia natal.

Sense el porter Hombrados, amb una lesió al genoll de la qual va haver de ser intervingut quirúrgicament, Dahl i Sabanovic defensen la porteria madrilenya.

La resta de l’equip matalasser està composta per jugadors de gran renom mundial. El seu màxim golejador, amb 55 gols, Kiril Lazarov, el lateral Nikolaj Markussen, el candidat a millor jugador del món 2012, el pivot basc Julen Aguinagalde o Joan Cañellas, a tall d’exemple, formen una de les millors plantilles del panorama de l’handbol europeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut