El Reale Ademar de Lleó, serà el rival del FC Barcelona Intersport a la semifinal de la Copa Asobal

El Reale Ademar de Lleó, serà el rival del FC Barcelona Intersport a la semifinal de la Copa Asobal

El Reale Ademar de Lleó, serà el rival del Barça d’handbol a la semifinal de la XXIV edició de la Copa Asobal que es disputarà a Vigo els dies 21 i 22 de desembre

Els blaugranes optaran a revalidar el títol que van assolir la temporada passada a Lleó. Divendres 21, a les 21 h tindrà lloc la semifinal davant el Reale Ademar. El BM Atlètic de Madrid i el NaturHouse La Rioja seran els protagonistes de l’altra semifinal.

“El precedent de Lliga no serveix”

Xavi Pascual, entrenador del FC Barcelona Intersport, ha valorat el sorteig de la XXIV edició de Copa Asobal.

“No és el mateix Ademar amb què vam jugar al Palau. El precedent de la Lliga no serveix. Han recuperat Ruesga, un home clau en els seus esquemes, confien molt en el que fan i és un equip que va a l’alça”, adverteix el tècnic blaugrana.  

Per Pascual, l’equip entrenat per Manolo Cadenas, viu un moment dolç de joc: “És un equip que està en un gran estat de forma. Guanyar a Logronyo i tenir contra les cordes Atlètic de Madrid demostra el bon moment de joc dels de Cadenas”.

Repeteixen enfrontament

El FC Barcelona Intersport i el Reale Ademar de Lleó van disputar la final de la passada edició de la Copa Asobal, en què els blaugranes es van emportar el títol guanyant els lleonesos per 28 a 27.

Aquesta temporada catalans i lleonesos s’han vist les cares dues vegades. El primer enfrontament va ser a la final del Torneig de Doboj, a final d’agost, on els homes de Pascual es van imposar per 32 a 26.

El segon partit va ser a la Lliga Asobal, on el Barça Intersport va guanyar el Reale Ademar per 33 a 19, al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut