FC Barcelona Intersport: Invictes a la primera volta, sinònim d’èxit

FC Barcelona Intersport: Invictes a la primera volta, sinònim d’èxit

A les dues darreres temporades, el Barça Intersport va finalitzar la primera volta invicte i va assolir el títol de Lliga

La primera volta de la Lliga Asobal 2012/13 ja és història i el FC Barcelona Intersport l’ha finalitzat amb un immaculat 15 de 15. Aquesta és la tercera temporada consecutiva en què l’handbol blaugrana finalitza la primera fase de la competició invicte i això és sinònim d’èxit

Invictes a la primera volta, igual a campions

La temporada 2010/11, el FC Barcelona d’handbol va finalitzar la primera volta invicte. Aquella temporada, els blaugranes van resoldre tots els partits de manera favorable i van aixecar el títol de Lliga, a la pista del NaturHouse La Rioja, una jornada abans de la fi de la Lliga.

La temporada passada, la 2011/12, els homes de Pascual també van finalitzar invictes la primera volta de la competició. Ho feien en un agònic triomf a la pista del BM Torrevella per 32 a 34, un triomf clau per assolir, a la darrera jornada de Lliga i també davant el BM Torrevella al Palau, un nou títol de Lliga.

Gran defensa

El treball defensiu està resultant clau per a Pascual i els seus homes, durant aquesta primera volta de la competició, superant els registres defensius de les dues darreres temporades.

A la fi de la primera volta de la temporada 2010/11, els blaugranes havien encaixat 372 gols en 15 partits amb una mitjana de 24,8 gols rebuts per partit.

La temporada passada, la 2011/12, els blaugranes van rebre 368 gols en els 15 primers partits, un fet que deixava la mitjana de gols rebuts per partit en 24,54.

Aquesta temporada la defensa s’ha afinat encara més i la porteria de l’handbol blaugrana ha rebut 322 gols en 15 partits, superant amb escreix les mitjanes anteriors. 21,46 ha estat la mitjana de gols rebuts durant la temporada actual.

Comparativa amb Europa

El Barça Intersport i el París Saint Germain són els dos equips de les grans lligues europees que continuen invictes a les competicions estatals.

Els de la capital de França porten 12 triomfs en 12 partits i són els únics que continuen invictes a l’exigent Lliga francesa.

A Alemanya, el Rhein Neckar Lowen comanda la classificació de la Toyota Bundesliga amb un derrota en 16 partits. A la Jack and Jones League danesa, KIF Kolding es líder amb 13 triomfs, un empat i una derrota.

A Hongria, el rival dels blaugranes a la Champions, el Pick Szeged, comanda la classificació amb 10 triomfs i un empat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut