Reial Saragossa – Juvenil A: Empat de futbol (0-0)

Reial Saragossa – Juvenil A: Empat de futbol (0-0)

El conjunt de Vinyals empata al camp del seu màxim perseguidor, el Reial Saragossa, i manté la distància de 18 punts amb els aragonesos Óscar i Ondoa, amb dues grans actuacions, van ser els protagonistes dels partit

Pocs gols però molt futbol el que es va viure a la Ciudad Deportiva de Saragossa. S’enfrontaven els dos millors conjunts, per números i per futbol, de la categoria i ho van demostrar els noranta minuts del partit. El matx, que va estar marcat pel fort vent, no va impedir que ambdós equips demostressin les seves millors aptituds.

En els primers minuts va ser el Juvenil A el que va apropar-se amb més perill a la porteria defensada per Óscar. Cristian va poder inaugurar el marcador en dues ocasions però una rematada va marxar desviada i l’altre va fer lluir, novament, el porter local. Els aragonesos es van acostar a pilota parada, però la solvència defensiva dels blaugrana va ser òptima en tots els minuts i van impedir que l’ofensiva local trobés el premi del gol. Pol Calvet va tornar a ser protagonista en una rematada que Óscar va respondre amb seguretat i Ondoa, emulant el porter local, va aturar una pilota quan estava a punt de travessar la línia de gol. La gran actuació dels dos porters va ser clau per mantenir la igualada.

Més activitat sense premi

La represa va servir perquè els dos equips retornessin al terreny de joc amb un esquema més ordenat i defensiu. Tot i que el joc es va desenvolupar en les línies de tres quarts de camp, les defenses van ser les grans protagonistes del segon temps. Solament Cristian, per part blaugrana, va tornar a topar amb l’eficàcia d’Óscar, i Escuder, pel conjunt local, no va aconseguir superar la muralla proposada pel porter blaugrana.

Amb aquest empat el Barça segueix líder en solitari amb 60 punts, 18 més que el Saragossa, segon, i 20 més que l’Espanyol, tercer amb un partit menys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut