L’Orquesta Sinfònica estatal ucraniana i el cor de la filarmonica nacional de Bielorrusia al Palau de la Música!

L’Orquesta Sinfònica estatal ucraniana i el cor de la filarmonica nacional de Bielorrusia al Palau de la Música!

Un 20% de descompte especial per als socis el 24 i 28 de març

Orquesta Sinfònica estatal ucraniana

L'Orquestra Simfònica Estatal Ucraïnesa té 65 anys d'història i durant la seva trajectòria ha estat dirigida pels directors nacionals i internacionals més prestigiosos del món, acompanyada per solistes d'elevada reputació
La popularitat de què gaudeix actualment l'orquestra s'ha degut també a les reeixides gires que ha realitzat per tot Europa.
Des del 2003 l'Orquestra Simfònica Estatal d'Ucraïnesa ha estat dirigida per la brillant directora ucraïnesa Natàlia Ponomarchuk.
L'èxit de Simfònica Estatal Ucraïnesa atrau constantment l'atenció de professionals i amants de la música simfònica i els seus programes lideren un important treball d'educació estètica per al públic de totes les generacions.

Cor de la  filarmònica nacional de Bielorrusia

Fundat per Grigory Shirma el 1940, el Cor de la Filharmònica Nacional de Bielorússia és un genuí guardià i promotor de la música folklòrica del seu país, alhora que excel · lent intèrpret del repertori clàssic coral i simfònic-coral de tots els temps

Com s’hi pot assistir?

Es poden adquirir fins a quatre entrades per carnet de soci del FC Barcelona trucant al telèfon de Servicaixa 902 33 22 11 o Ticketmaster 902 15 00 25, a partir d’avui i fins un dia abans del concert (24h d’atenció telefònica).

El soci s’haurà d’identificar amb el seu nom i cognoms i número de soci i disposar d’una targeta de dèbit o crèdit per efectuar la reserva. Només els socis que hagin fet la reserva telefònica prèvia podran retirar les entrades a la mateixa taquilla amb una hora d’antelació presentant el carnet de soci, DNI i targeta de crèdit o dèbit amb la qual s’ha fet la reserva.

[[BOTOGRIS::Més informació++::http://www.promoconcert.es/::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut