El Barça Alusport obre les portes a la premsa abans de la Copa d’Espanya

El Barça Alusport obre les portes a la premsa abans de la Copa d’Espanya

L’equip s’entrenarà aquest dilluns de 12.00 a 13.30 hores i, posteriorment, els jugadors atendran els mitjans a la pista del Palau. A les 14.05 hores serà Marc Carmona qui parlarà en roda de premsa

Aquest dilluns és el dia. El dia en què els jugadors del Barça Alusport es posaran a disposició de la premsa especialitzada per parlar del repte immediat dels de Marc Carmona, la Copa d’Espanya, que es disputarà del 21 al 24 de febrer a la localitat madrilenya d'Alcalá de Henares. Cal recordar que l'equip barcelonista és el vigent campió de la competició.

Entrenament i atenció als mitjans

L'entrenament començarà a les 12.00 hores al Palau Blaugrana. Els mitjans que ho desitgin podran prendre imatges dels primers minuts de la primera sessió setmanal del Barça Alusport. Posteriorment, cap a les 13.30 hores, els mitjans podran tornar a entrar a la pista per parlar amb els protagonistes d'aquesta propera Copa d’Espanya.

14.05 hores, roda de premsa de Carmona

Quan passin cinc minuts de les dues de la tarda Marc Carmona oferirà una roda de premsa a la Sala de Premsa del Palau Blaugrana. La compareixença del tècnic blaugrana davant dels mitjans serà oferta en directe per Barça TV.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut