Xavi Pascual: “El BM Aragó és un equip que està en forma”

Xavi Pascual: “El BM Aragó és un equip que està en forma”

El tècnic del Barça Intersport destaca el bon moment de joc dels aragonesos i la dificultat de la pista de Saragossa

Xavi Pascual ha valorat el partit de dimecres a les 20.45 h a la pista del BM Aragó, de l’anada de quarts de final de la Copa del Rei d’handbol. El nivell de joc demostrat pel BM Aragó, el partit de Lliga disputat a Saragossa i la perillositat dels de Mariano Ortega han estat els eixos de la compareixença de Pascual davant els mitjans.

Sense comparativa

El bon moment del BM Aragó, quatre triomfs en els quatre partits de la segona volta de la Lliga, no ha passat per alt a Pascual. El tècnic blaugrana ha manifestat que “el BM Aragó és un equip que està en forma” i que “el resultat de la Lliga és enganyós”.

I és que els blaugranes es van imposar a la jornada 10 de la Lliga al BM Aragó per 24 a 32. “A nivell de tempteig sembla que va ser fàcil però no va ser així, ja que vam trencar el partit en els darrers minuts”, ha comentat Pascual sobre aquest precedent.

Equip difícil, pista complicada

“Malgrat les baixes de Kappelin i de Sergio Ruiz, ho han solucionat molt bé. Tenen una primera línia força perillosa, especialment des de la zona dreta del seu atac”, ha declarat Pascual respecte al joc de l’equip aragonès.

“Mai ha estat senzill guanyar-los a la seva pista i la prova del seu nivell és que a Saragossa l’Atlètic va empatar”, ha recordat el tècnic barcelonista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut