Jordi Torras: “El Barça és més que un club i així ho estem demostrant”

Jordi Torras: “El Barça és més que un club i així ho estem demostrant”

El capità del Barça Alusport, Jordi Torras, ha visitat aquest dilluns els platós de l’‘ADN Barça’, a Barça TV, per explicar les seves sensacions vers la tercera Copa d’Espanya consecutiva de la secció de futbol sala

Diumenge el Barça Alusport aixecava la tercera Copa d’Espanya consecutiva -igualant el Caja Segovia- després de guanyar a la final el El Pozo Múrcia per 4 a 2, amb remuntada inclosa. El capità blaugrana d’aquest equip de llegenda, Jordi Torras, va fer 3 gols i va ser proclamat el jugador més valuós del partit. Torras visitava aquest dilluns el plató de l’‘ADN Barça’, a Barça TV, per explicar com se sent després d’aixecar la seva primera Copa com a capità blaugrana.

Els valors, sempre presents

“Tots els títols són una imatge que no es pot esborrar a la teva vida, però si a sobre aixeques una Copa d’Espanya com a capità... Queda una mica més”, aquesta és la sensació d’un Jordi Torras encara emocionat després de l’última gesta del Barça Alusport. Tot i que l’equip arribava presentant uns resultats irregulars -3 partits seguits perdent fora de casa- al final l’objectiu d’assolir la Copa d’Espanya va ser possible, segons ell, gràcies a “tot l’equip, però en especial al rendiment de Paco Sedano”. Parafrasejant l’expresident Narcís de Carreras, Torras també es referia als últims èxits del conjunt de Marc Carmona: “Això, el Barça és més que un club i així ho estem demostrant”.

Un Barça Alusport sense rival

“Quan treballem així, amb compromís i treball, no hi ha rival”, comenta Torras. Creu que el que està fent l’equip és impressionant: “La meva trajectòria em diu que el que estem fent és molt difícil”. El capità, de 32 anys, vol seguir gaudint dels èxits de l’equip molts anys més i, fent honor al capità de l’equip de futbol, Carles Puyol, de capità a capità, Torras encara no pensa en la seva retirada d’un equip que està marcant una època: “El dia que les cames afluixin, el dia que no pugui més, ho deixaré, de moment fins que el cos aguanti”.

Un pronòstic difícil de fer

Pel que fa al Clàssic d’aquest dimarts entre el FC Barcelona i el Reial Madrid al Camp Nou, Jordi Torras creu que “el Barça farà un partit molt seriós i ha de guanyar”, tot i que tenen davant “tot un Reial Madrid”. Aquest dimarts el capità del Barça Alusport tindrà tot el dia per pensar-hi, ja que és el seu dia de descans. L’equip torna a entrenar-se dimecres per preparar el partit de Lliga del cap de setmana davant del Club Deportivo Burela.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut