La porteria del FC Barcelona Intersport, responsabilitat compartida amb èxit

La porteria del FC Barcelona Intersport, responsabilitat compartida amb èxit

Danjel Saric i Arpad Sterbik comparteixen minuts i efectivitat a la porteria del Barça d’handbol

Després de vint jornades de competició Danjel Saric i Arpad Sterbik ocupen el primer i el segon lloc en percentatge d’aturades a la Lliga Asobal. La seva feina fa que el Barça Intersport tingui els millors registres defensius dels últims anys. Ho fan repartint-se els minuts de joc.

Millors percentatges, millor defensa

Danjel Saric és el porter de la Lliga amb el millor percentatge d’aturades, amb un 43,07% d’encert. Saric ha aturat 174 dels 404 llançaments que ha rebut. Arpad Sterbik és el segon millor porter en percentatge d’aturades de l’Asobal. Té un percentatge del 42,72 % (para 129 dels 302 llançaments rebuts).

Aquest fet fa que el Barça Intersport, amb 21.55 gols rebuts de mitjana, sigui la millor defensa de l’actual edició de la Lliga i encaixi dos o tres gols menys en comparació de temporades anteriors

L’alternança, clau

El tècnic del FC Barcelona Intersport, Xavi Pascual, fa jugar un temps de cada partit de Lliga als seus dos porters i va combinant la seva presència en partits europeus i de competicions com Supercopes, Copa Asobal i Copa del Rei.

Pascual, responenta a preguntes del periodistes després del triomf blaugrana a Cangas del Morrazo, explicava que “la rotació a la porteria permet tenir-los sempre al 100%”, i afirmava: “És un sistema que ens està anant molt bé a tots”.

Danjel Saric compleix la quarta temporada al FC Barcelona d’handbol, equip a què va arribar des del San Antonio de Pamplona. Arpad Sterbik està jugant la primera temporada amb els blaugranes, ja que es va incorporar a l'equip blaugrana aquest estiu provinent del BM Atlètic de Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut