El Sargal, pista difícil per al FC Barcelona Intersport

El Sargal, pista difícil per al FC Barcelona Intersport

Els blaugranes busquen la victòria 22 a la Lliga i superar la sempre difícil pista del Globalcaja Ciudad Encantada

Dimecres a les 20.30 h i en directe per Sportmania, el FC Barcelona Intersport visita la pista de Conca amb l’objectiu de sumar un altre triomf i agafar la forma necessària per preparar els vuitens de Champions de diumenge a Dinamarca

Entrant a la fase decisiva

El Barça d’handbol afronta el partit de Conca com a inici d’una de les fases més decisives de la temporada. La part final de la Lliga i les eliminatòries de Champions demanen el màxim nivell a Pascual i als seus homes.

El Barça Intersport lidera la Lliga Asobal amb 21 triomfs en 21 partits i els homes de Xavi Pascual dominen la majoria de registres estadístics de la Lliga, destacant que són el millor atac amb 713 gols i la millor defensa amb 458 gols rebuts.

Per al partit davant el Globalcaja Ciudad Encantada, Pascual recupera Siarhei Rutenka i Magnus Jernemyr, que havien tingut descans en els darrers partits. A Barcelona s'han quedat Jesper Noddesbo i Juanín García

Un equip molt renovat

Els castellans de GlobalCaja Ciudad Encantada, entrenats per un històric de l’handbol com és ‘Zupo’ Equisoain, han renovat l’equip durant la temporada.

Vuitens a la classificació amb 19 punts, han incorporat homes com Agustín Vidal i David Jiménez per substituir les baixes que han tingut els castellans al llarg de la temporada.

Ángel Pérez de Inestrosa és el referent ofensiu dels castellans. Amb 124 gols és el tercer màxim golejador de la Lliga. Un altre home que cal tenir en compte és l’argentí Pablo Ariel Simonet, que porta 77 gols en les 21 jornades de l’Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut