Els rivals de quarts del Barça Intersport, a la Champions d’handbol

Els rivals de quarts del Barça Intersport, a la Champions d’handbol

El Flensburg, el Metalurg, el THW Kiel i el BM Atlètico de Madrid, possibles rivals del Barça d’handbol a quarts de final de la VELUX EHF Champions League

El Barça Intersport ja coneix quins poden ser els seus rivals a quarts de final de la Champions d’handbol. Dimarts a les 11 h tindrà lloc a Viena el sorteig de l’eliminatòria que dóna a pas a la Final a Quatre de Colònia.

Flensburg, rival de nivell

SG Flensburg-Handewitt pot ser rival del FC Barcelona Intersport, als quarts de Champions, després de superar l’eliminatòria de vuitens davant el Gorenje Velenje.

Els alemanys són tercers de la potent Bundesliga alemanya, en lluita amb el Rhein Neckar Lowen i el THW Kiel pel títol.

El Barça i el Flensburg han jugat tres vegades a Europa, amb dos triomfs blaugrana i un triomf alemany. La darrera vegada que van jugar va ser als quarts de final de la Champions 2006/07, en què els van blaugranes van caure eliminats en perdre a Flensburg per 10 gols i guanyar al Palau per 5.

Anders Eggert, Holger Glandorf, Lasse Svan Hansen i Thomas Morgesen són els jugadors més destacats del conjunt alemany.

El Metalurg, el gran desconegut

El Metalurg Skopje és el més desconegut dels quatre possibles rivals dels blaugranes a quarts, però entrenat per Lino Cervar, campió olímpic i del món amb Croàcia, presenta un equip de gran nivell.

Destaca, a la porteria, el serbi Stanic, acompanyat d’homes com Mojsovski i Renato Vugrinec, que van assolir ser la millor defensa de la primera fase de Champions amb una mitjana de 21.5 gols encaixats per partit.

Els macedonis van eliminar a vuitens el Dinamo de Minsk i els blaugranes han guanyat els dos precedents que han jugat davant el Metalurg. A la temporada 2008/09, a la Champions, els blaugranes van guanyar l’Skopje per 22 a 29 i al Palau per 30 a 19.

El THW Kiel, campió d’Europa

El vigent campió d’Europa, campió de la Bundesliga i actual líder de la màxima competició alemanya podria ser rival del FC Barcelona Intersport a quarts. Els alemanys van finalitzar segons de grup, per darrere de l’MKB Veszprém, i van superar el Txekhovskie a vuitens.

Omeyer a la porteria, Illic, Jicha, el millor jugador del 2012, Daniel Narcisse…, formen part d’un dels equips favorits per assolir, de nou, la Champions d’handbol.

Històricament, els duels entre el Barça i el Kiel havien estat força igualats, pel que fa a victòries i derrotes, però dels darrers quatre partits, tres triomfs blaugrana i un empat. El darrer enfrontament entre els dos equips va ser a quarts de final de la Champions 2010/11 i els homes de Pascual van superar per dos gols, el Palau, i per tres el Kiel, el campió alemany.

Un possible clàssic, a Europa

El BM Atlètic de Madrid va superar el Füchse Berlín per un gol a Alemanya després de l’empat a l’anada a Madrid, i ha assolit els quarts. Un clàssic de l’handbol estatal es podria veure a Europa.

Malgrat tenir el factor camp en contra, els de Duixebàev van demostrar el seu potencial i van eliminar un equip com Berlín, que la temporada passada havia disputat la Final a Quatre.

Els matalassers compten amb el retorn d’Hombrados a la porteria, després d’una llarga lesió de genoll i amb un equip en què destaquen homes com Lazarov, Balic i Markussen, entre d’altres.

El Barça i l’Atlètic de Madrid no s’han vist mai les cares a Europa, però aquesta temporada, a la Lliga, a la Supercopa i a la final de la Copa Asobal, els tres partits han caigut del costat blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut