Carmona parla de les virtuts de l'experimentat Kairat

Carmona parla de les virtuts de l'experimentat Kairat

Carmona explica que Betao i Euler coneixen molt bé la Lliga espanyola Jordi Torras destaca Betao, Leo Santana i Anderson El capità també posa èmfasi en el joc amb el pivot del Kairat

Marc Carmona i Jordi Torras han valorat el sorteig de les semifinals de la Final a Quatre. Tant l'entrenador com el capità del Barça Alusport han destacat l'experiència d'un equip que ha participat cinc cops en una fase final de la Copa d'Europa. A més, Carmona explica que "l'àmplia colònia de brasilers que tenen són sempre molt competitius".

Aquí podeu llegir les reaccions postsorteig del tècnic i el capità blaugrana:

Marc Carmona

"És el rival que ha jugat més Finals a Quatre de tots els participants en els darrers anys".

"S'ha reforçat amb dos jugadors TOP com són Betao i Euler. Els coneixem molt bé, però ells també ens coneixen molt".

"Tenen una bona colònia de jugadors brasilers, que sempre són molt competitius. Alguns d'ells han jugat a Espanya".

"En resum, qualsevol rival que arriba a la Final a Quatre és un equip molt fort".

Jordi Torras

"Del tres rivals, sota el meu parer, el més fort és el Dinamo, però això no significa que aquest rival sigui dèbil, tot el contrari. Si ha arribat a la Final a Quatre és per alguna cosa!"

"Sobre el rival, si no vaig errat, és la cinquena vegada que arriba a una Final a Quatre. Té molts brasilers i alguns de coneguts com Betao, Leo Santana o Anderson... Això, afegit al fet que tenen els millors jugadors del seu país".

"Són un equip que té un bon domini de la possessió de pilota, amb 1x1 i amb molt joc de pivot. També juguen molt de cinc amb el seu porter, encara que vagin guanyant. Crec que aquest serà el seu principal perill".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut