El FC Barcelona Alusport juvenil es proclama campió de l'Elite Cup Futsal

El FC Barcelona Alusport juvenil es proclama campió de l'Elite Cup Futsal

Els blaugranes van vèncer a la final per 3-8 a Las Rozas Boadilla Pol Pacheco va ser escollit MVP del torneig Àlex Constantino va ser el Pitxitxi, amb cinc gols El jove porter cadet Feixas també va destacar en el torneig

El futbol sala formatiu del Barça segueix d'enhorabona. Aquesta Setmana Santa s'ha proclamat vencedor de l'Elit Cup Futsal després de derrotar Las Rozas Boadilla per 3-8.

Marquen els locals primer

El gol inicial de Boris després d'una gran jugada de José va fer reaccionar el Barça. Tot i la bona actuació del porter local Carlos, l'empat va arribar gràcies a Álex Constantino, que va acabar sent el màxim golejador del campionat.

Ferran Plana va aprofitar una errada del porter local per situar l'1-2 a l'electrònic. Ja amb el 2-3 es va arribar al descans. A la tornada el Barça va trencar el partit. El 2-5 de Constantino va començar a sentenciar un partit que fins al 2-3 havia estat bastant igualat.

La pausa d’Ortego

Tot i que el quadre local ho va intentar de totes les maneres possibles, la defensa del Barça i el seu jove porter, Freixa, al costat de la pausa d'Adrián Ortego, va acabar per apagar el foc dels locals. Ortego, a més de quallar un gran partit, va tancar la golejada blaugrana amb el vuitè i últim gol culer.

Ja amb l'atac de cinc, el Barça Alusport encara va marcar més les diferències anotant tres gols més. Cejudo, Guille i Ortego van ser els autors dels gols. El local Javivi va tancar el marcador del matx.

LA FITXA

Las Rozas Boadilla: Carlos, Alvarito, Josep, Boris, Javivi. També van jugar: Jordi Sants, Chicho, Pichi, Gorroño, Pancho i Raúl (ps).

FC Barcelona: Feixas, Ferry, Àlex Constantí, Pol Pacheco i Adrián Ortego. També van jugar: David, Esteban Cejudo, Oussama, Dani i Loinaz.

Gols: 1-0 Boris (min 5); 1-1 Álex Constantino (min 11); 1-2 Ferri (min 14); 2-2 Javivi (min 15); 2-3 Esteban Cejudo (min 18); 2-4 Pol Pacheco (min 21); 2-5 Àlex Constantí (min 22); 2-6 Esteban Cejudo (min 28); 2-7 Guille (min 33); 2-8 Ortego (min 35); 3-8 Javivi (min 36).

Àrbitres: Múnez Fuster i Ponce Mediero.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut