Marc Carmona: “Estic molt satisfet amb aquest equip”

Marc Carmona: “Estic molt satisfet amb aquest equip”

L’entrenador blaugrana valora molt positivament la feina feta pels seus homes aquesta setmana Carmona remarca que el bon to físic del seu conjunt és una de les claus perquè s’estiguin firmant uns bons números aquest curs

“Estic molt content perquè tanquem amb victòria els tres compromisos de la setmana”, exposava Marc Carmona en la roda de premsa posterior al partit que va disputar el líder de l’LNFS contra el Fisiomedia Manacor. Aquesta victòria fa que els blaugranes se situïn 8 punts per sobre del segon classificat: “Aquest avantatge és molt important i esperem que ens permeti gestionar tot el que ens queda”, va afegir Carmona.

Una victòria per no perdre el fil

L’entrenador blaugrana va subratllar la victòria contra el conjunt de ses Illes: “No era fàcil jugar aquest dissabte després dels compromisos anteriors. A la segona part hem estat millor que a la primera”. Davant l’allau de bons resultats, Carmona ha volgut calmar l’eufòria: “Estem fent tants bons resultats que sembla de tot normal, però no, això que estem fent és extraordinari”.

El Barça Alusport disputa, la setmana vinent, l’últim examen abans de viatjar a Tbilissi (Geòrgia) per disputar la Final Four de la UEFA Futsal Cup: “Ens falta sumar un punt per assegurar-nos la primera plaça. Guanyar a Gran Canària seria la millor forma d’arribar a la fase final europea”. 

Futur assegurat


“Una de les grans fites que hem aconseguit és que els jugadors de la base no només hi siguin per donar descans, sinó que ens aporten moltes coses”, va valorar Carmona davant el protagonisme que han anat agafant els jugadors del planter en els últims compromisos. “El fet que el nostre infantil guanyés la Minicopa i el Juvenil guanyés un torneig contra els millors equips de Madrid és senyal que estem fent les coses bé”, va concloure el tècnic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut