FC Barcelona – Llevant: Més a prop que mai

FC Barcelona – Llevant: Més a prop que mai

El líder vol guanyar a casa 3 dels 9 punts que li falten per ser campió de Lliga Visita el Camp Nou el Llevant, un equip que ha encaixat nou gols en els dos últims partits

La Lliga és cada cop més a prop. Les dues últimes victòries ,contra el Mallorca (5-0) i el Saragossa (0-3), han apropat el títol de manera gairebé definitiva a Can Barça. El conjunt blaugrana necessita únicament 9 punts més -o bé guanyats o bé perduts pel segon classificat, el Reial Madrid- dels 21 que queden per jugar-se d’aquí al final de temporada. L’oportunitat per sumar els 3 primers punts arriba aquesta nit al Camp Nou, contra el Llevant (20 hores, GolT i Canal + Liga).

El Bayern, a tocar

La proximitat del títol de Lliga coincideix amb l’eliminatòria imminent de Champions contra el Bayern. És per aquest motiu que l’onze que presentaran Vilanova i Roura és una absoluta incògnita. Únicament estan confirmades les absències de Puyol i Mascherano. Busquets i Messi han anat de menys a més durant la setmana, però la seva presència és força dubtosa. Pinto ha rebut l'alta aquest migdia.

El Llevant, sense angoixes

Per la seva banda, el Llevant es presenta al Camp Nou havent encaixat dues golejades en les últimes jornades (5-1 a camp del Madrid i 0-4 contra el Deportivo). Sense victòries a domicili el 2013 i amb la baixa per sanció d’Iborra, l’equip revelació de les últimes temporades afronta el tram final de curs sense angoixes. Es troba en terra de ningú a la classificació: dotzè, a 10 punts d’Europa, i 13 per sobre de les posicions de descens. Podrà jugar sense pors al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut