Racing-Barça B, partit d’interessos oposats

Racing-Barça B, partit d’interessos oposats

El filial viatja aquest divendres a Santander per enfrontar-se a un Racing (21 hores, Esport3) que lluita per sortir de la zona de descens L’equip d’Eusebio vol seguir una setmana més imbatut després de tres jornades sense conèixer la derrota

El filial blaugrana afronta un partit molt complicat a Santander aquest divendres (21 hores, Esport3) a El Sardinero. El Racing està sent molt irregular aquesta temporada després de baixar a la categoria de plata i necessita sumar de tres en tres per poder sortir de la situació en què es troba en aquests moments (20a posició, amb 35 punts).

Per la seva banda, el Barça B buscarà la quarta jornada sense conèixer la derrota després de dos empats a un gol al Mini davant el Mirandés i el Múrcia i la victòria a Sòria davant el Numància (0-1).

Amb Lobato i Olazábal

Les novetats del filial blaugrana per a aquest partit són Oier Olazábal i Cristian Lobato. El porter blaugrana torna a la convocatòria després de viatjar a Munic amb el primer equip, i Lobato ho fa després de recuperar-se de la lesió als tendons rotulars.

El Racing anirà a totes

El Racing de Santander necessita una victòria després de dues derrotes consecutives per la mínima davant del Girona i el Vila-real. L’equip càntabre lluita per salvar la categoria. I és que només està a 3 punts del 17è classificat, l’Hèrcules, i per això els 3 punts són bàsics per aconseguir aquest objectiu.

L’històric club que aquest any celebra el seu centenari no ha paït bé l’ascens de categoria de la temporada passada i està tenint dificultats per sumar punts i marcar gols. Tot i això, compta amb jugadors de qualitat i experiència com Koné, Juanmi, Gai Assulin, Bocanegra, Francis i Jairo, que segur que posaran les coses molt difícils als joves jugadors d’Eusebio Sacristán. Alejandro Menéndez planteja els partits amb un joc molt directe i està mostrant signes de millora en els últims partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut