FC Barcelona – Reus Deportiu: Encara hi ha Lliga (5-3)

L’equip d’hoquei patins ha superat el Reus Deportiu gràcies als gols de Gual, Ordeig (2), Panadero i Torra

El Palau Blaugrana ha viscut aquesta nit un partit vibrant entre el FC Barcelona i el Reus Deportiu, un dels clàssics de l’OK Lliga. El Barça ha vist com els reusencs igualaven un 3 a 0 inicial. Però els blaugranes s’han refet, han posat un punt de pausa i han acabat sentenciat el matx als últims deu minuts de partit.

Cinc gols al primer temps

Primera part intensa en què tots dos conjunts han mostrat les seves cartes des de bon començament. Han estat 25 minuts d’un ritme alt en què els blaugranes han controlat el ritme del joc, però els de Reus han sabut contrarestar-ho a través de contraatacs. Quan ja havien passat vuit minuts de partit ha arribat el primer gol del Barça. Ha estat obra de Marc Gual després d’una bona assistència de Marc Torra. I un minut després els de Ricard Muñoz han ampliat una mica més l’avantatge fent el segon. En aquesta ocasió ha estat Mia Ordeig, que ha aprofitat una passada de Torra, el qual s’ha convertit en un dels grans protagonistes.

A l’altra porteria Aitor Egurrola ha estat providencial quan al minut 10 ha aturat una bona ocasió del Reus Deportiu. Quan en el marcador del Palau s’arribava al minut 15 Panadero ha fet pujar el 3 a 0, després de controlar i xutar una pilota assistida de nou per Torra.

Però el Reus Deportiu no s’ha deixat intimidar per un Barça molt efectiu. Així, Albert Casanovas ha estat l’encarregat de fer el primer dels reusencs quan ha transformat un penal comès sobre Raul Marín. El partit s’ha convertit en un anar i tornar dels dos conjunts, i ho ha aprofitat el Reus que, a dos minuts per arribar al descans, ha marcat el segon gol, fet per Ollé.

Es refan després de l’empat

Els blaugranes han vist com el Reus Deportiu ha completat la remuntada al minut 31 quan un gol de Raul Marin ha posat el 3 a 3 a l’electrònic. Han estat uns moments difícils per als de Ricard Muñoz, que veien com el rival igualava un 3 a 0 inicial. Un resultat que es podria haver complicat encara més si a 12 minuts per al final Albert Casanovas hagués marcat de penal. Però Aitor Egurrola ho ha evitat, i aquesta acció ha esperonat el Barça. I és que en només un minut el conjunt barcelonista ha sentenciat el partit amb dos gols que han permès a l’equip respirar una mica més tranquil. Al minut 40 un llançament sec de Mia Ordeig ha entrat dins la porteria defensada per Trabal. Pocs segons després Torra ha estat l’encarregat de xutar un penal a favor i fer pujar el 5 a 3.

Amb aquest triomf el Barça es posa a 3 punts del Liceo, que dissabte rebrà la visita del Vendrell.