El FC Barcelona Alusport s'entrena per darrera vegada a l’Sports Palace de Tbilissi

El FC Barcelona Alusport s'entrena per darrera vegada a l’Sports Palace de Tbilissi

Ara, l’objectiu no és altre que acabar amb bon regust de boca aquesta F4 Cares serioses i força silenci han estat el comú denominador dels primers minuts de la sessió Saad, lesionat ahir, ha vist l’entrenament acompanyat del doctor Florit

Poques són les hores que li resten al Barça Alusport a Geòrgia. Aquesta tarda, de 18.00 a 19.00 hores (hora local), els jugadors barcelonistes s’han exercitat per darrera vegada a la pista de l’Sports Palace de la capital georgiana.

Ha estat una suau sessió en què els jugadors, com és lògic, estaven força silenciosos i pensatius, segurament donant voltes al que va succeir ahir davant el Kairat Almaty en la segona semifinal del dia.

L’entrenament ha acabat amb una repassada de conceptes tàctics tot just després d’una fase en la qual el rondo ha dominat. Ha estat aleshores quan els somriures han pres el relleu de les cares serioses que hi havia hagut fins llavors.

Saad, un espectador més

L’italobrasiler Saad Assis ha estat un espectador més de l’entrenament dels seus companys. Recordem que l’ ‘11’ del FC Barcelona Alusport va caure lesionat minuts abans que acabés la primera meitat i ja no va poder tornar a la pista. A l’espera de les proves que se li practicaran a Barcelona per conèixer l’abast exacte de la lesió, Saad té el turmell esquerre immobilitzat a causa d'un fort esquinç que li va produir força dolor en el moment de la lesió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut