Xavi Pascual: “Aquest partit marcarà a tothom”

Xavi Pascual: “Aquest partit marcarà a tothom”

El tècnic s’ha mostrat exultat després que el Barça Intersport s’hagi classificat per a la Final a Quatre de Colònia i ha felicitat els seus jugadors, que “han estat excepcionals”

Xavi Pascual ha lloat el paper que han fet els seus jugadors durant el partit contra l’Atlètic de Madrid, però sobretot s’ha desfet en elogis cap al públic que aquesta tarda ha omplert el Palau Blaugrana. “Estic infinitament satisfet pel que he vist al Palau. Hem eliminat el millor Atlètic de Madrid de tota la temporada. L’equip ha estat excepcional i només tinc paraules d’agraïment cap al meu equip, el meu ‘staff’, el rival, que ha estat molt digne, però sobretot cap al Palau. Quan es posa així no és la pressió que es posa sobre el rival, sinó que és el que el Palau et dóna a tu. El Palau ens ha donat força”.

Un partit històric

Evidentment si una cosa té clara Xavi Pascual és que aquest triomf èpic “no ens farà mal”. I és que ha apuntat que “tots els títols són importants però hi ha partits que no et donen un títol però et marquen. I aquesta partit marcarà a tothom que ha estat al Palau”. A més, ha afegit: “Per a nosaltres és important veure com està el Palau. Ha estat brutal”.

A continuació us reproduïm les declaracions del jugadors del Barça Intersport:

Víctor Tomàs:

“El Palau ha estat crucial i ha estat com fa anys no el veia. Després de guanyar la Lliga ens mereixíem passar a la Final a Quatre”

“Intentarem anar a Colònia i fer una temporada immaculada i brillant”.

Raúl Entrerríos:

“És el partit somniat per tots. Hem fet un esforç i ho hem donat tot. Hem posat el joc i el cor i l’afició ha estat tremenda. Crec que l’afició ha estat perfecta”.

“Ens mereixíem passar per la temporada que estem fent”.

Daniel Saric:

“És una cosa històrica. Ara no ens atura ningú. Toca descansar i pensar en la Copa del Rei”.

“Tenim un equip que pot controlar aquest Atlètic de Madrid i només ho havíem de demostrar a la pista. Quan hem d’anar al màxim cal anar-hi”.

Juanín:

“Hem passat una setmana molt fotuda. Hem aconseguit la Lliga que gairebé no hem pogut gaudir perquè teníem aquesta eliminatòria al cap”.

Eduardo Gurbindo:

“Ha estat impressionant. Mai havia vist així el Palau i els vull donar les gràcies”.

“Es veu que els entrenadors són bons quan saben sortir d’aquestes situacions”.

“Sabíem que havíem de començar bé. A poc a poc hem aconseguit avançar-nos en el marcador i crec que si l’Atlètic de Madrid ha aconseguit només tres gols en 15 minuts és mèrit nostre”.

Viran Morros:

“Hem fet una gran feina. Vam sortir de Madrid molt tocats, dilluns va ser dir i a Lleó vam guanyar una Lliga però va ser estrany. Però ara toca celebrar el pas a la Final a Quatre i la Lliga”.

“Saric ha estat increïble. La culpa d’estar a Colònia és gràcies a ell”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut