El Celta serà el rival del Juvenil A als vuitens de Copa

El Celta serà el rival del Juvenil A als vuitens de Copa

L’equip de Vinyals s’enfrontarà al conjunt gallec el 19 de maig a Vigo i la tornada serà a Barcelona el 26 del mateix mes

El sorteig de vuitens de final de la Copa del Rei dut a terme aquest dimarts a la seu de l'RFEF ha emparellat el Barça amb el Celta de Vigo. El partit d’anada es jugarà a les instal·lacions del club gallec, a Madroa, el 19 de maig. La tornada serà el 26 de maig a Barcelona. Els horaris encara estan per confirmar.

El Celta serà un rival molt complicat, ja que ha guanyat la Lliga amb una important diferència respecte a l’Sporting de Gijón i el Deportivo de la Corunya, que van ser segon i tercer, respectivament. I és que els viguesos van guanyar el campionat amb 79 punts, 15 més que asturians i corunyesos.

Emparellaments molt atractius

Entre la resta d’eliminatòries destaquen els emparellaments entre el Tenerife i el Reial Madrid, l’Atlètic de Madrid i el Las Palmas i el Màlaga davant el Vila-real. La resta d’enfrontaments seran els següents: Sporting-Athletic Club; Osasuna-Deportivo; Llevant-Almeria, i Mallorca-Sevilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut