La final de la Copa Catalunya, el dia 29, a Lleida

La final de la Copa Catalunya, el dia 29, a Lleida

La data s’ha acordat entre representants dels equips finalistes, l’Espanyol i el Barça, i de la Federació Catalana

L’Espanyol-Barça, corresponent a la final de la Copa Catalunya, es disputarà el dimecres 29 de maig al Camp d’Esports de Lleida, a una hora encara per determinar. Així ho han acordat aquest dimarts, a la seu de la Federació Catalana de Futbol, representants dels dos clubs finalistes i de la FCF.

A la reunió hi ha assistit el director de relacions institucionals de futbol del Barça, Pere Gratacós; el vicepresident de l’Espanyol, Albert Garrofé, així com el delegat del primer equip blanc-i-blau, José María Calzón; i per part de la Federació Catalana el seu president, Andreu Subies, i el secretari general, Albert Baza.

Doble entrega de derbi

La setmana del 20 de maig està previst un acte de presentació de la final a la ciutat de Lleida. Tres dies abans de la final, el 26 de maig, es disputarà un derbi de Lliga a Cornellà. Serà la penúltima jornada del campionat.

Cal recordar que l’Espanyol es va classificar per a la final després d’eliminar el Llagostera (3-0) i el Barça ho va fer deixant a la cuneta el Nàstic (0-1). Els dos partits es van disputar al Nou Estadi de Tarragona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut