Torra-Álvarez, pólvora a punt per a la tornada dels quarts de final de la Lliga Europea

Torra-Álvarez, pólvora a punt per a la tornada dels quarts de final de la Lliga Europea

Els davanters blaugrana sumen 85 gols aquesta temporada Torra és el Pitxitxi de l’equip amb 45 gols Pablito n'ha marcat 40 en aquest exercici

La davantera del FC Barcelona està llesta i amb els estics ben esmolats per tractar de superar el rival més complicat amb què es poden trobar. El 2-2 de l’anada a la Corunya deixa l’eliminatòria oberta, però el factor Palau ha de ser determinant per superar el Liceo en la tornada dels quarts de final de la Lliga Europea.

Marc Torra és dels que tenen molt clar que amb el públic del seu costat el Barça té un percentatge més elevat que el rival de poder ficar el cap a la Final a Quatre: “Serà un partit molt igualat, però estem molt mentalitzats. Volem ser la quarta secció del Club a ficar-nos en una Final a Quatre. El públic serà clau. Volem un Palau el més ple possible per crear un ambient perfecte i tractar de superar un rival molt complicat”.

L’argentí Pablo Álvarez, autor d’un dels dos gols blaugrana en el partit d’anada, pensa que el més important és tenir el cap fred en els moments que s’endureixi el matx o es compliqui pel resultat: “No cal caure en cap mena de provocació. Hem de ser molt forts mentalment. Cap fred i a fer la nostra feina. Si sortim així a la pista serà complicat que ens superin”.

Màquines de fer gols

Tant Marc Torra –Pitxitxi del Barça amb 45 gols– com Pablo Álvarez –autor de 40 gols– són els dos principals referents ofensius d’un equip que està preparat per superar el conjunt que els va deixar sense títol la temporada passada a Lodi.

Pablito, malgrat el seu passat verd-i-blanc, té moltes ganes de superar el Liceo per poder tornar a lluitar per la Lliga Europea: “Estem preparats. Sabem que seran 50 minuts duríssims i no hem de defallir en cap moment. Com diuen els tòpics, segur que seran els petits detalls els que acabin decidint el partit i l’eliminatòria. Caldrà estar forts en defensa i ser contundents davant. Estic molt motivat”.

Pel que fa al davanter de Tordera, Torra no oblida el que va passar a Riazor a l’anada, però no parla de revenja: “No es tracta de cap revenja, sinó de demostrar a la pista que som superiors. Crec que a l’anada potser hi va haver una mica massa de permissivitat en algunes accions d’alguns jugadors del Liceo i espero que aquí no ens passi el mateix. Jugant al Palau s’ha de notar la pressió del nostre públic en positiu. Amb ells serem més forts”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut