Egurrola, el clàssic sota pals del Barça-Liceo

Egurrola, el clàssic sota pals del Barça-Liceo

El capità del FC Barcelona va fer el seu debut en un Liceo-Barça precisament Casualitats de la vida, aquell matx va acabar 2-2, com el partit d’anada a Riazor Egurrola reclama “cap fred” i “serenor” per afrontar els moments complicats

N’ha vist de tots colors i és per això que és una de les veus més acreditades del vestidor per afrontar “amb cap fred” aquest clàssic de Lliga Europea davant el Liceo. El capità blaugrana, que va debutar ara fa 18 anys en un Liceo-Barça jugat a Riazor, és conscient que “no serà fàcil”, però assegura: “Si l’equip segueix en la línia de joc i resultats que portem des que va agafar la banqueta en Ricard veig opcions de ser a la Final a Quatre”.

No hi haurà “vendetta”

Egurrola té molt clar que en cap cas hi haurà cap mena de “vendetta” o revenja amb el Liceo: “Això no deixa de ser esport i malgrat que tenim unes ganes boges de ser la quarta secció del Club que pot ser a una Final a Quatre, i malgrat que sabem que hi haurà moments de tensió en el matx de dissabte, no hem de treure les coses de polleguera. Som dos grans equips que volem lluitar per ser campions d’Europa. Ells ho van ser merescudament la temporada passada i ara nosaltres tractarem que quedin fora.”

El partit d’anada

Darrerament els Barça-Liceo, o a l’inrevés, solen estar carregats d’emoció, espectacle i nervis. Els gallecs, quan van jugar l’anada a Riazor, van fregar el límit del reglament, però segons Egurrola si els col·legiats no van considerar aturar certes accions “no podem dir res”. Pel porter barcelonista, el més important és que al Palau “l’equip sigui fidel al seu estil” i afirma que “amb l’ajuda de la nostra gent tot serà molt més fàcil”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut