A la venda la primera equipació per a la temporada 2013/14

A la venda la primera equipació per a la temporada 2013/14

Des d’aquest dijous els socis i aficionats ja poden comprar la primera equipació del FC Barcelona per a la temporada vinent

La nova samarreta del FC Barcelona per a la temporada 2013/14 ja està a la venda. Des d’aquest dijous els socis i aficionats ja tenen a la seva disposició la primera equipació del Barça per a la temporada vinent, que es caracteritza per recuperar les tradicionals ratlles de color blau i grana del FC Barcelona amb una ratlla de disseny modern degradat a les mànigues.

Les equipacions per al curs vinent es van donar a conèixer dimarts i el dia següent Nike va presentar-la vestint el monument de Cristòfor Colom situat a Barcelona amb la nova samarreta.

Tots aquells que vulguin comprar-la ho poden fer a les FCBotigues o a la Botiga Online. Tal com és habitual, els socis del Barça disposaran d’un 5% de descompte a les FCBotigues i un 10% si es compra a través d’internet.

20 de juny, la segona equipació

Per comprar la segona equipació, que l’any vinent portarà els colors vermell i groc de la senyera, caldrà esperar. Serà el 20 de juny quan estarà disponible.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut