15ns FINA Campionats del Món de Natació

15ns FINA Campionats del Món de Natació

Del 20 de juliol al 4 d'agost es disputaran a Barcelona els Campionats del Món de Natació. Els socis poden comprar entrades amb un 20% de descompte.

Barcelona acull la major competició de la FINA (Federació Internacional de natació): Els Campionats del Món de Natació, que es celebren cada dos anys a ciutats capdavanteres.

Del 19 de juliol al 4 d'agost del 2013 els millor especialistes mundials podran competir a les diferents disciplines que formen part del campionat.

Prop de 200 països participaran en 6 disciplines : natació, waterpolo, natació sincronitzada, salts, 'high diving' i aigües obertes. La mascota Xop serà l'encarregada d'engrescar als aficionats perquè animin als participants a assolir les millors marques.

Instal·lacions:

- Palau Sant Jordi natació i natació sincronitzada

- Piscines Bernat Picornell: waterpolo

- Palau Municipal de Montjuich: salts

- Port Vell. aígues obertes

Com s’hi pot assistir?

Els socis tenen un 20 % de descompte en la compra de qualsevol entrada pels Campionats del món que es celebraran a Barcelona. Aquesta promoció és vàlida només fins al 19 de maig.

S'hi pot assistir mitjançant compra online a través de l'enllaç següent:

Dades d’accés

Els socis s'hauran d'identificar amb el següent codi per beneficiar-se del descompte:

Codi promocional: BCN2013BARÇA

Mètode d'entrega

Aquest és el sistema més còmode i avançat que existeix per rebre les teves entrades, permetent obtenir-les en el mateix moment que fas la compra i sense moure't de casa. Recorda que un cop estiguis al recinte poden demanar-te que t'identifiquis (amb DNI o passaport). Si les teves dades no coincideixen amb les del client que va realitzar la compra no se't permetrà l'entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut