La presentació de Neymar amb el Barça arriba a tot el món

La presentació de Neymar amb el Barça arriba a tot el món

Els principals diaris i webs internacionals destaquen en les seves portades o edicions digitals el fitxatge de Neymar pel Barça Tots els rotatius destaquen les paraules del brasiler, que va dir que volia “ajudar Messi a seguir sent el millor”

El fitxatge de Neymar da Silva pel Barça ha arribat arreu del món. La gran expectació generada per la seva presentació com a nou jugador blaugrana no ha passat desapercebuda per la premsa de tot el món. Els principals rotatius esportius dediquen espai en les seves portades i pàgines interiors per explicar l’arribada de l’atacant brasiler a Barcelona.

A banda dels diaris tradicionals, les principals capçaleres digitals també s’han fet ressò del primer fitxatge blaugrana per a la temporada 2013/14. “Neymar signa per cinc anys i el Camp Nou és una festa”, assenyala la 'Gazzetta dello Sport'. El diari francès ‘L’Équipe’ explica que el somni de Neymar costarà al Barça 57 milions d’euros, xifra que va avançar el vicepresident del Club Josep Maria Bartomeu.

Portada especial

I és que al Brasil, diferents diaris han donat especial importància a la presentació d’aquest dilluns al Camp Nou. El ‘Correio Braziliense’ obre la seva edició amb Neymar i la forma de la Sagrada Família de Barcelona en blaugrana, en què s'hi poden llegir els noms de Romário, Rivaldo i Ronaldo. “Neymar, un nou astre a la capital del futbol”, titula el diari brasiler. El diari 'Lance', per la seva banda, destaca les paraules d'elogi de Neymar cap a Messi: "Vull ajudar Messi a seguir sent el millor".

El també diari brasiler ‘O Globo’ titula en la seva edició digital les paraules del jugador al Camp Nou. “Vaig seguir el meu cor i el meu cor és del Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut