El Barça Alusport fa una crida a l’afició perquè doni suport a l’equip per tornar a ser a la final de l’LNFS

El Barça Alusport fa una crida a l’afició perquè doni suport a l’equip per tornar a ser a la final de l’LNFS

L’espot el van enregistrar quatre jugadors del primer equip barcelonista: Torras, Cristian, Gabriel i Lozano Les entrades ja són a la venda per un preu de 15 euros per al públic en general i gratuïtes per a socis i menors de 14 anys

Els jugadors del primer equip de futbol sala fan una crida a omplir el pavelló blaugrana durant l'eliminatòria de semifinals contra el Caja Segòvia.

El Barça Alusport us necessita. En aquest ‘play-off’ de semifinals contra el Caja Segòvia, els blaugranes necessiten el caliu del públic de cara a divendres (21.30 hores) i, si es guanya, de cara a diumenge (17.00 hores). El primer equip de futbol sala demana la presència de tanta gent com sigui possible al Palau.

En aquest vídeo promocional, quatre jugadors del primer equip, Jordi Torras, Cristian, Gabriel i Sergio Lozano expliquen que l’únic que els diferencia del futbol d’alt voltatge i qualitat que es viu al Camp Nou és la superfície i el pavelló on es juga. Ells també donen espectacle, “l’altre futbol, el mateix Barça”.

[[BOTOVERMELL::Compra++la teva entrada::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=5008&jornada=52&lang=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut