FC Barcelona-CP Voltregà: Guanyar, pressionar i somiar

FC Barcelona-CP Voltregà: Guanyar, pressionar i somiar

El Barça d’hoquei patins dormirà líder si guanya aquest divendres (18.30 h) el seu últim partit a casa, ja que el Liceo juga diumenge contra l’Igualada

Aquest divendres a les 18.30 hores el Barça rep el CP Voltregà, en la jornada 29 i penúltima de l’OK Lliga, amb l’objectiu de sumar una nova victòria per dormir líder i posar pressió al Liceo, que juga diumenge contra l’Igualada.

El Voltregà és el penúltim obstacle del Barça d’hoquei patins en el seu repte de remuntar el desavantatge de 3 punts amb el Liceo. En l’enfrontament de la primera volta els blaugranes van aconseguir una contundent victòria per 2 a 8, però el Voltregà, vuitè classificat, és perillós lluny de la seva pista, ja que amb 6 victòries, 2 empats i 6 derrotes , té millors números que com a local.

La força del Palau

No és la millor setmana per al Barça des del punt de vista anímic després de caure a la Final Four de la Lliga Europea davant del Benfica, quan van fregar la classificació, però els homes de Ricard Muñoz volen demostrar que han girat full i que encara creuen en l’OK Lliga. El Palau ha de tornar a ser vital perquè el Barça guanyi la primera de les dues finals que li resten i poder seguir pressionant els gallecs fins al final.

El triomf precisament sobre el Liceo a la jornada anterior al Palau és el millor argument dels blaugranes per somiar en la remuntada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut