Venda exclusiva de la segona equipació del FC Barcelona

Venda exclusiva de la segona equipació del FC Barcelona

Dimecres la FCBotiga Megastore del Camp Nou obrirà a les 11 de la nit per vendre en exclusiva la nova segona equipació del FC Barcelona, així com totes les peces incloses en la nova col·lecció per a la temporada que ve

Els socis i seguidors que vulguin ser els primers de comprar la segona equipació del FC Barcelona per a la temporada 2013/14 no caldrà que s’esperin a dijous, dia que es posarà a la venda. La nit abans, és a dir, dimecres 19 de juny, l’FCBotiga Megastore del Camp Nou obrirà a les 23 hores les seves portes perquè els aficionats del Barça siguin els primers d’adquirir la segona samarreta per al pròxim curs, que es caracteritza per lluir els colors vermell i groc de la senyera. A més, també es posaran a la venda totes les peces de roba incloses dins la nova col·lecció del FC Barcelona per a la temporada 2013/14.

Edició limitada

Coincidint amb l’obertura de l’FCBotiga Megastore, Nike ha preparat una edició limitada de la segona equipació. Les primeres 2.013 unitats que es posin a la venda seran úniques, ja que inclouran a la màniga esquerra la numeració de l’edició. La venda de les equipacions numerades es limitarà a una per persona, però no hi haurà límit de compra en unitats sense numerar de la segona equipació ni en la resta de peces incloses en la nova col·lecció.

La senyera, protagonista

Com ja hem dit, la nova segona equipació es caracteritza per l’ús dels colors vermell i groc de la senyera, en les ratlles tradicionals del Club. La samarreta té un coll rodó amb un ribet vermell i és una extensió de la primera equipació però en vermell i groc, amb les tradicionals ratlles al tors i el disseny modern de la ratlla degradada a les mànigues. A més, a la part posterior del colll es troba l’etiqueta amb el lema ‘Més que un Club’. A més de la samarreta també es posaran a la venda els pantalons, que són de color vermell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut