Fernandao: “Un dia ens adonarem del que estem fent”

Fernandao: “Un dia ens adonarem del que estem fent”

“En els moments difícils hem donat la cara, hem sabut patir i hem guanyat”, ha dit Sergio Lozano

El Barça Alusport s'ha proclamat campió de Lliga després de vèncer El Pozo Múrcia a la tanda de penals. És la tercera Lliga consecutiva de la secció, i també la tercera de la història del Barça de futbol sala.

Això és impressionant. El que està fent aquest equip, juntament amb l'afició. Això s’ha de celebrar perquè aconseguir tot això no és fàcil”, ha dit Jordi Torras, que també ha volgut valorar la feina del rival: “Vull donar l’enhorabona a El Pozo perquè és un equip espectacular”.

La màgia del Palau

Per a mi no és una Lliga més. Cada títol és especial. És per a tota la gent que està aquí”, ha dit Sergio Lozano, que ha destacat el paper fonamental que ha jugat l'afició. Tanmateix, ha afegit: “Crec que ha estat una temporada molt dura. En els moments difícils hem donat la cara, hem sabut patir i hem guanyat”.

Wilde també ha volgut agrair la màgia del Palau: “El públic és espectacular. No hi ha paraules. Vull donar les gràcies a tota l’afició”. El brasiler ha guanyat la seva setena Lliga Espanyola i continuarà sent el jugador del Barça amb més Lligues: “Porto cinc títols consecutius. He lluitat per guanyar títols amb el Barça i vull seguir guanyant-ne”.

El treball no s’atura

Per la seva part, Paco Sedano ha valorat l’extraordinària feina que ha fet l’equip aquests darrers anys: “Portem tres triplets seguits. Això és molt difícil d’aconseguir”. “Hi ha ganes de seguir guanyant, de seguir treballant. Potser ara no en som conscients, però un dia ens adonarem de tot el que hem guanyat”, ha afegit Fernandao.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut