La temporada 2013/14 pren forma

La temporada 2013/14 pren forma

L’OK Lliga començarà el 12 d’octubre i acabarà el 7 de juny, mentre que la Copa del Rei se celebrarà el 27 i 28 de febrer i l’1 i 2 de març del 2014

Tot just s’ha posat punt i final al curs 2012/13 i l’OK Lliga no s’atura. De la mà de l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins (ACHP) i la Real Federación Española de Patinaje (RFEP), ja s’ha començat a treballar en la nova temporada, que s’iniciarà el 12 d’octubre a causa de la celebració del Mundial a Angola del 20 al 28 de setembre. La màxima competició estatal posarà el punt i final el 7 de juny de 2014, una mica abans que l’anterior temporada. Les properes setmanes se sortejarà el calendari definitiu amb totes les jornades estipulades.

Pel que fa a la Copa del Rei, aquesta temporada la competició del KO tindrà lloc els dies 27 i 28 de febrer i 1 i 2 de març del 2014. El torneig conservarà el format de sempre, amb quarts de final, semifinals i final.

Novetat a la Supercopa d’Espanya

El campió de l’OK Lliga, el campió de la Copa, el segon classificat de la Lliga i l’equip organitzador seran els quatre participants a la nova Supercopa, que tindrà lloc abans que comenci la temporada. Així, el Liceo, com a campió del títol; el Barça, com a segon classificat; el Vendrell, com a campió del torneig del KO, i qui organitzi aquesta competició lluitaran pel títol en un format inèdit fins ara.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut