El Barça Alusport celebra en la intimitat l'últim èxit aconseguit: el títol de l’LNFS

El Barça Alusport celebra en la intimitat l'últim èxit aconseguit: el títol de l’LNFS

Jugadors, cos tècnic, 'staff' i familiars es van citar en un cèntric local de copes de Barcelona

La temporada ha estat molt llarga i els jugadors, el cos tècnic i l''staff' del FC Barcelona Alusport mereixen un descans. Ara arriba el temps del relax, el temps d’estar amb les famílies respectives i el temps per tractar d’oblidar-se de tot allò relacionat amb el futbol sala.

Abans d’això, però, els integrants de la primera plantilla de la secció professional del futbol sala blaugrana van tenir el clàssic sopar de comiat de temporada que, a més, va servir per celebrar el darrer títol aconseguit: el de l’LNFS. El sopar va acabar amb el clàssic brindis entre el directiu responsable, Javier Bordas, el tècnic Marc Carmona i els tres capitans –Torras, Fernandao i Ari Santos-.

L’Astòria, punt de trobada

Els jugadors, acompanyats per les seves parelles, de la mateixa manera que ho va fer el cos tècnic i l''staff', van ser citats en un cèntric local de copes de Barcelona, l’antic cinema Astòria, on van sopar plegats i van brindar pels èxits aconseguits i perquè en el futur aquest equip continuï fent història com ho està fent ara mateix.

Bordas i Torras, micròfon en mà

Tres triplets no s’aconsegueixen d’un dia per l’altre. És el resultat de molt esforç i treball per part de tots, va explicar micro en mà el capità Jordi Torras, que, com el directiu responsable de la secció, Javier Bordas, no va perdre l’ocasió per destacar la gran tasca que està fent pel Club aquesta secció i pel futbol sala en general.

Torras també va tenir paraules d’agraïment per als dos nois de la base que han completat nombroses convocatòries aquesta temporada –Marc Tolrà i Eric Martel- i que la temporada vinent seran cedits a equips de Divisió d’Honor. I, finalment, també va tenir unes boniques paraules per a Juanma Ruiz, el fins ara preparador físic, que deixa el primer equip per començar una nova aventura. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut