Sarunas Jasikevicius, CJ Wallace i Loukas Mavrokefalidis no seguiran al Barça

Sarunas Jasikevicius, CJ Wallace i Loukas Mavrokefalidis no seguiran al Barça

El Club ha decidit no presentar cap oferta qualificada pels tres jugadors i la pròxima temporada no seguiran a l’entitat blaugrana

Sarunas Jasikevicius, CJ Wallace i Loukas Mavrokefalidis no seguiran la pròxima temporada al FC Barcelona. El Club no ha fet efectiva la seva opció de presentar una oferta qualificada a la Lliga Endesa i no s’ha reservat els seus drets per a un futur proper.

Jasikevicius, en la seva segona etapa al Barça, ha jugat un total de 65 partits amb una mitjana de 14 minuts a l’Eurolliga i 12 minuts a la Lliga Endesa. El lituà, de 37 anys, va jugar a Barcelona del 2000 al 2003 i després de nou temporades va tornar al Palau, pavelló que ha pogut gaudir d’ell aquesta temporada 2012/13.

Charles Judson Wallace tampoc seguirà al Barça. L’americà amb passaport congolès, de 30 anys, ha completat dues temporades senceres a l’entitat blaugrana i aquesta temporada ha disputat un total de 75 partits. A Europa ha fet 4 punts i 4 rebots de mitjana, mentre que a la Lliga Endesa ha anotat 6 punts i 4 rebots per partit.

Pel que fa a Loukas Mavrokefalidis, el grec va ser fitxat en el tram final de temporada en substitució del lesionat Nathan Jawai. En els 12 partits que ha disputat a les ordres de Xavi Pascual, el pivot ha anotat 7 punts en 15 minuts per partit.

El FC Barcelona vol agrair la professionalitat demostrada durant el temps que han vestit la samarreta del Barça i els desitja sort en el seu futur professional i personal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut