12a Trobada de Penyes Barcelonistes de Tarragona Nord

12a Trobada de Penyes Barcelonistes de Tarragona Nord

La Penya Barcelonista de Constantí organitza la 12a Trobada de Penyes Barcelonistes de Tarragona Nord El vicepresident Jordi Cardoner presideix un acte que ha reunit més de 240 persones i 29 penyes

El barcelonisme ha viscut una nova jornada festiva, en aquesta ocasió, a terres tarragonines. El vicepresident Jordi Cardoner ha presidit la 12a Trobada de Penyes Barcelonistes de Tarragona Nord en representació del club acompanyat de Josep Maldonado, Salvador Sadurní, Josep Seguer, Miguel Àngel Bustillo i Xavier Ilincheta.

Col·loqui i signatures

L’acte ha començat amb un col·loqui sobre l’actualitat del Barça a la Seu Social de la PB de Constantí. L’arribada del Jordi Cardoner ha conduit la comitiva cap a l’Ajuntament de Constantí, on el vicepresident del club ha signat el llibre d’honor del poble, com havia fet amb el llibre de la PB de Constantí.

Reivindicació del nou model de Federacions

El vicepresident Cardoner ha reivindicat el nou model de Federacions que està impulsant la Junta Directiva del Futbol Club Barcelona. Aquest nou model permetrà una millor organització del moviment penyístic, que passarà de 35 zones a 30 federacions territorials.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut