Finalitza el Torneig de Penyes del FC Barcelona

Finalitza el Torneig de Penyes del FC Barcelona

La PB Vallirana, la PB Cinc Copes, la PB Catalonia A, la PB Anguera B, la PB del Prat Blaugrana i la PB de Sant Vicenç dels Horts han estat els grans protagonistes

Finalitza al Miniestadi una nova edició del Torneig de Penyes del FC Barcelona. La fase final, en què participaven equips de les categories Benjamí, Infantil i Aleví, s’ha tancat amb les victòries de la PB Vallirana, la PB Cinc Copes, la PB Catalonia A, la PB Anguera B, la PB del Prat Blaugrana i la PB de Sant Vicenç dels Horts.

En categoria benjamí la victòria se l’ha endut, per una banda, la PB Barceloneta, després de derrotar amb facilitat la PB Vallirana per 0 a 7 al Miniestadi. D’altra banda, la següent final l’han disputat la PB Cinc Copes i la PB Catalonia, amb victòria final per als primers en un partit molt igualat i que s’ha resolt amb un ajustat 3-2. D’entre aquestes dues finals l'organització ha escollit Aleix Multó, jugador del Vallirana, com l’MVP, i s'ha convertit, així, en el jugador més valuós de la fase final del torneig.

Pel que fa a la categoria infantil, la PB Catalonia A i la PB Collblanc-Sants A han disputat un interessant partit que s’han acabat enduent els jugadors de la PB Catalonia. El resultat final: 4 a 1. El millor jugador del partit ha estat Alejandro Salamanca, de l’equip guanyador. L’altra final l’han jugat la PB Anguera B i la PB Cinc Copes, amb victòria final per 4 a 1 favorable a l’Anguera. En aquest partit, el jugador més valuós ha estat Jordi Figueres, de la PB Anguera B.

La categoria aleví ha posat el punt i final a la jornada amb els enfrontaments entre la PB del Prat Blaugrana i el Cinc Copes A i entre la PB de Sant Vicenç dels Horts i la PB Ramon Llorens. En el primer compromís la PB del Prat Blaugrana s’ha emportat la victòria (6-2), i en el segon la PB de Sant Vicenç dels Horts ha estat molt superior al seu rival (7-3). L’MVP de la categoria ha estat Carlos Mateo, jugador de la PB de Sant Vicenç dels Horts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut