VIII Torneig de Futbol 7 de Penyes

VIII Torneig de Futbol 7 de Penyes

Ja estan obertes les inscripcions per al torneig del futbol formatiu del moviment

Un any més, els dies previs al Trofeu Joan Gamper se celebra el Torneig de Futbol 7, que tancarà la temporada dels equips de futbol base de les penyes barcelonistes. Enguany, el torneig es disputarà el 31 de juliol i l’1 d’agost als camps annexos al Miniestadi.

El torneig està obert a equips de categoria aleví (nascuts entre l’1 de gener del 2001 i el 31 de desembre del 2002) i benjamí (nascuts entre l’1 de gener del 2003 i el 31 de desembre del 2004). La competició constarà de dues fases: una primera fase de grups, i una segona d’eliminatòries.

Inscripcions dels equips

Com en edicions anteriors, les inscripcions dels equips se centralitzaran a través dels presidents de cadascuna de les federacions. Està previst que cada zona pugui inscriure un equip per categoria, excepte la zona 30 i les zones 1 i 2, per les seves respectives particularitats. En aquest cas, us podeu descarregar el full d’inscripció aquí. Un cop emplenat, el podeu enviar al vostre delegat, que l’enviarà al Departament de Penyes amb data límit de 15 de juliol.

El Club confirmarà la inscripció al torneig i us indicarà la data límit per presentar els documents acreditatius de tots els jugadors (DNI, fitxa federativa, etc.), que poden ser un màxim de dotze, més tres responsables d’equip.

Els equips hauran de portar el nom de la penya, i també serà imprescindible que tots els jugadors i l’equip tècnic siguin penyistes i que constin al cens de la penya.

Descarregueu aquí el formulari d'inscripció:

[[BOTOVERMELL::Inscripció++Torneig Futbol 7::http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/058/399/original/formulariinscripcionsCAT.v1372931370.doc::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Invitacions per al Gamper i el Museu

Cada equip participant serà obsequiat, entre altres coses, amb invitacions per al Trofeu Joan Gamper i el Tour Museu. Així, podreu gaudir de totes les activitats que el Club us pot oferir durant aquestes dates tan assenyalades per al barcelonisme.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut