Celebrada la X Trobada de Penyes d’Osona i Ripollès

Celebrada la X Trobada de Penyes d’Osona i Ripollès

L’acte, presidit pel vicepresident del FC Barcelona Jordi Cardoner, també ha servit per commemorar el 40è aniversari de la PB Sant Joan de les Abadesses

Sant Joan de les Abadesses ha estat el lloc triat per festejar la 10a Trobada de Penyes d’Osona i Ripollès, una trobada que també ha servit per celebrar el 40è aniversari de la Penya Blaugrana Sant Joan de les Abadesses. L’acte l’ha presidit el vicepresident del club i responsable de l’Àrea Social, Jordi Cardoner i Casaus.

Rebuda a l’Ajuntament i entrega d’obsequis

La celebració ha donat el seu tret de sortida a l’Ajuntament de la localitat, que ha rebut al vicepresident barcelonista, així com a l’exjugador i membre de l’Associació Barça Jugadors, Pere Valentí Mora.

Allà els esperaven Josep Surinach, president de la PB St. Joan de les Abadesses, Ramon Roqué, alcalde de la localitat, Jordi Caparrós, Regidor d’Esport del poble i Xavier Canudas, President de la Federació de PB d’Osona i Ripollès. Després de les pertinents salutacions, club, penyes i institució s’han fet els pertinent intercanvis d’obsequis.

Uns breus parlaments de Josep Suriñach, així com de Jordi Cardoner davant uns 70 barcelonistes, ha donat pas al dinar de família que ha congregat a més de 180 penyistes.

Homenatge a Nicolau Casaus

La Penya Blaugrana Sant Joan de les Abadesses ha volgut retre homenatge a Nicolau Casaus. Els penyistes han engalanat els carrers del poble amb imatges de l’exvicepresident del club durant 25 anys.

La trobada ha reunit fins a 20 penyes de les comarques d’Osona i el Ripollès, en un acte de barcelonisme que ha acabat, de nou, amb els parlaments de Jordi Cardoner, Pere Valentí Mora, Ramon Roqué, Xavier Canudas i Josep Suriñach.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut