El 31 de juliol comença la festa

El 31 de juliol comença la festa

La Trobada Mundial engega dins la Festa Barça l’últim dia d’aquest mes Les inscripcions fins el 29 de juliol

El proper 31 de juliol comencen les activitats de la Trobada Mundial dins la Festa Barça. Les instal·lacions al voltant de l’Auditori 1899 i la nova Àrea Social seran l’escenari perfecte per una gran festa barcelonista.

El Torneig de Futbol 7, als annexes del Mini

De bon matí començarà la competició del VIII Torneig Internacional de Futbol 7 de Penyes del FC Barcelona als camps annexes al Miniestadi. Serà un torneig molt competit en què els equips benjamins i alevins de les penyes mostraran el talent del futbol formatiu del moviment.

La competició seguirà durant la tarda i tots esteu convidats a animar i gaudir d’uns partits que segur que evocarà una gran qualitat futbolística, i el joc net.

La Festa Barça obre portes

A les 12.00h, el recinte de la Festa Barça obrirà portes el mateix dimecres. S’hi podrà accedir des de l’accés 14, i hi haurà diverses activitats per què tots els barcelonistes, grans i petits, puguin passar una bona estona. Els socis i els penyistes acreditats conviuran en un mateix espai durant tres dies, que de ben segur seran per recordar.

Voleu formar part del primer equip? A la Carpa Fotos, podreu fer-vos fotografies amb una imatge mida real del primer equip on qui vulgui podrà integrar-s’hi treient el cap. També podreu estar amb les imatges reals dels capitans de cadascuna de les seccions professionals.

A la taberna podreu gaudir d’una zona d’ombra mentre preneu una beguda refrescant i jugueu al futbolí o al billar. A més, també hi haurà una carpa de restauració per poder-vos relaxar.

Socis i penyistes podran participar al torneig d’escacs que tindrà lloc a l’Auditori 1899, que té previst començar a les 16h. Els penyistes us hi podeu inscriure a través del formulari per a tots els actes del Congrés i Trobada Mundial.

Els més petits, també tenen la seva festa

Hi haurà un munt d’activitats per als socis i penyistes més joves. Amb una pista de futbol ràpid, podreu fer partits express. Si teniu calor, podreu competir a la lliscadora d’aigua, on us heu de llançar per a veure qui arriba més lluny. I si us voleu sentir com si llencéssiu un penal al Camp Nou, podreu participar al xutòmetre.

A més, durant la tarda i el vespre, l’escenari serà el punt neuràlgic de la Festa Barça, amb l’espectacle d’animació infantil de Jaume Barri, seguit dels eclèctics Renaldo i Clara.

Per inscriure-us a tots els actes, només cal que ompliu la inscripció fent click a l’enllaç inferior. La festa més barcelonista us espera!

 [[BOTOVERMELL::Inscripcions++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formcongrespenyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut