Una jornada per decidir el futur de les penyes

Una jornada per decidir el futur de les penyes

L’1 d’agost es celebra la Jornada de Treball del Congrés Mundial de Penyes

El dijous 1 d’agost, el Palau de Congressos obrirà les portes per a la celebració del XXXIVè Congrés Mundial de Penyes del FC Barcelona. El primer dia serà la Jornada de Treball, en què es debatran diversos aspectes de la Ponència Marc.

Obertura de portes, a les 9h

A les 9h del matí, el Palau de Congressos obrirà portes per tal que els penyistes prèviament inscrits s’acreditin. La sessió començarà a les 10h, amb la benvinguda del vicepresident Jordi Cardoner i Casaus, seguit de les intervencions de Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, i de Josep M. Barnils, directiu de la Comissió Social i responsable de les penyes internacionals.

Tres ponències vitals per al moviment

A partir de les 11h, els penyistes es dividiran en tres sales, on es debatran els temes troncals de la Ponència Marc. Normativa, actes i activitats, Marketing i Comunicació, i Organització Internacional, seran les temàtiques de cadascuna de les ponències. Allà es debatran les esmenes que s’hagin pogut presentar durant el període establert, i es valorarà d’incloure-les, o no, en el text final de la Ponència Marc.

Aprovació de la ponència, a la tarda

Un cop finalitzades les ponències, els congressistes que s'hi hagin inscrit, podran dinar al mateix Palau de Congressos. Serà un dinar informal que servirà per a reflexionar sobre tots els punts tractats durant el matí. A les 15.30h, a la sala auditori tindràn lloc les votacions finals a la totalitat de la Ponència Marc. Aquest serà el punt culminant d’una jornada que ben segur que serà fructífera per definir les línies i fer seguiment sobre tots els projectes que envolten al moviment. A més, també s’obrirà el torn de precs i preguntes.

Des d’aquest enllaç us podeu descarregar l’ordre del dia.

[[BOTOVERMELL::Ordre del Dia++Jornada de Treball::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/060/378/original/ORDRE_DEL_DIA_010812.v1374751933.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Us podeu inscriure al Congrés fent click a l’enllaç inferior.

[[BOTOVERMELL::Inscripcions++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formcongrespenyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Podeu descarregar-vos la Ponència Marc fent click aquí.

[[BOTOVERMELL::Ponència Marc 2013++::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/058/074/original/311S_DE_PENYES_BARCELONISTES_2013_edt_.v1372664951.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut