Dilluns, retorn a la feina del FC Barcelona d’handbol

Dilluns, retorn a la feina del FC Barcelona d’handbol

El dia 5 d’agost el primer equip de l’handbol blaugrana torna als entrenaments per preparar l’exigent temporada 2013/14

Les 8 del matí de dilluns serà el moment en què arrancarà la temporada 2013/14 per al Barça d’handbol. A aquella hora estan citats els jugadors per fer la primera presa de contacte amb el treball de grup.

Tests matinals

El jugadors del primer equip i alguns joves del segon equip estan citat dilluns al matí per fer diversos tests. En primer lloc, els jugadors es realitzaran diverses anàlisis per després esmorzar i continuar amb tests sobre el seu estat físic.

Un cop finalitzin aquestes proves, els jugadors i tècnics dels Barça d’handbol pujaran a l’autocar per desplaçar-se fins a Encamp (Andorra), on duran a terme la primera fase dels entrenaments fins divendres.

Retrobament de nous i vells companys

El dilluns serà el dia en què els jugadors del FC Barcelona d’handbol tornaran a trobar-se amb els seus companys de la temporada anterior, i per primera vegada com a blaugranes coincidiran amb les noves incorporacions del Barça d’Handbol 2013/14

Serà el dia en què Nikola Karabatic i Kiril Lazarov compartiran, per primera vegada, feina i vestidor amb la resta de jugadors del Barça d’handbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut