La primera setmana de treball del FC Barcelona d’handbol

La primera setmana de treball del FC Barcelona d’handbol

L’estada a Encamp serà la base del treball blaugrana durant la primera setmana d’entrenaments del homes de Xavi Pascual.

Dilluns comença la temporada 2013/14 per al Barça d’handbol. Després dels tests mèdics i físics els blaugranes marxaran cap a Encamp, seu de la primera setmana de pretemporada blaugrana, on desenvoluparan un extens treball.

Tres sessions de feina

Els dies a Encamp seguiran un patró similar. A primera hora, les 8 del matí, els jugadors del Barça d’handbol estan citats a la sessió de cursa. En un camp de futbol del Comú d’Encamp, els blaugranes realitzaran el treball de cursa.

Després de la cursa matinal, temps per dutxar-se i esmorzar. Però després d’aquest recés, els blaugranes tornaran cada dia a les 11.30 h a la feina. Les peses i el treball de gimnàs serà el centre de la segona sessió del dia.

A la tarda, a les 18 h, serà el moment en què els blaugranes entraran en contacte amb la pista de joc. Totes les sessions de la tarda estaran dedicades al treball tàctic de l’equip.

Altres activitats

Durant aquests dies hi haurà altres activitats que es vincularan a l’estada dels blaugranes a Encamp.

Dimarts serà els dia en què els entrenadors de l’handbol formatiu seran a Encamp per veure com treballa el primer equip i tenir una jornada de formació. Dimecres serà el dia dedicat als mitjans informatius, amb la roda de premsa que tindrà lloc a la seu del Comú d’Encamp.

Finalment, divendres a la tarda, abans de tornar cap a Barcelona, serà el torn de la trobada entre els jugadors del Barça d’handbol i els nens i les nenes del Comú d’Encamp.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut