El FC Barcelona d’hoquei patins es posa en marxa el 19 d’agost

El FC Barcelona d’hoquei patins es posa en marxa el 19 d’agost

L’equip de Ricard Muñoz arrenca directament al Muntanyà, on s’estarà fins al 24 d’agost

La pretemporada de la secció d’hoquei patins del FC Barcelona ja està definida. L’equip que entrena Ricard Muñoz torna a la feina el dia 19 d’agost i marxa directament al complex del Muntanyà, a la comarca d’Osona, on s’estarà fins al dia 24 d’agost.

Els jugadors estan citats el mateix dia 19 a les 09.45 hores al Palau Blaugrana i des d’allà marxaran en autocar per començar aquesta estada de pretemporada de sis dies. Poc després, ja al mes de setembre, i un cop fetes les revisions mèdiques corresponents als Serveis Mèdics del Club a la Ciutat Esportiva, començaran a jugar un seguit de partits amistosos.

Amistosos de pes abans de la Supercopa

Un cop fetes les analítiques i proves mèdiques corresponents al principi de tota pretemporada –això serà el dia 2 de setembre–, arriba el moment de començar a posar en pràctica els conceptes que s’han treballat al Muntanyà.

El dia 6 de setembre es jugarà el primer amistós al Palau* davant d’un rival que encara està per determinar; una setmana més tard, el 13, hi haurà un atractiu FC Barcelona vs Argentina. El dia 20 s’enfrontaran contra el Voltregà. El dia 22 a Lleida es jugarà contra l’equip local –presentació del Lleida Llista Blava; el 29 de setembre jugaran a Les Comes l’homenatge a David Cáceres contra l’Igualada.

*Els partits que el FC Barcelona juga com a local seran al Palau Blaugrana –oberts uns minuts als mitjans, però sense públic.

La Supercopa d’Espanya es jugarà el 5 o el 6 d’octubre al Vendrell, encara amb horari i data definitiva per confirmar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut