El Barça d’handbol busca la segona victòria a Qatar

El Barça d’handbol busca la segona victòria a Qatar

El campió d’Amèrica, el Taubaté del Brasil, rival dels blaugranes a la segona jornada de la Superglobe 2013

Dilluns a les 15 h, hora de Barcelona, el Barça d’handbol disputarà la segona jornada de la Superglobe. Els blaugranes ja han aconseguit un triomf, i una victòria davant els brasilers de l’Handebol Taubaté els podria obrir el pas a les semifinals de torneig.

A seguir en la línia

Després del triomf per 38 a 25 davant l’Al-Rayyan de Qatar, els blaugranes arriben a la segona jornada de la Superglobe amb l’objectiu de seguir la línia de joc demostrada en els tres partits disputats durant aquesta temporada 13/14.

La sòlida defensa, que permet sortir en contraatac, i la circulació ràpida de pilota ofensivament han estat els eixos de feina demostrada pels homes entrenats per Xavi Pascual, un entrenador que podrà comptar, de nou, amb els 16 jugadors que han viatjat a Doha.

Els blaugranes podrien sortir a la pista sabent que un triomf els garantiria el pas a semifinals. Si en el partit de les 13 h l'Etoile venç l'Al-Rayyan la victòria blaugrana donaria al FC Barcelona el pas a les semifinals del Mundial de Clubs d’Handbol.

El rival

L'Handebol Taubaté arriba a la Superglobe 2013 en ser campió dels Panamericans. El triomf a la final davant els seus compatriotes del Pinheiros per 25 a 23 els va donar el passaport cap a Doha.

És un equip amb jugadors experimentats i destaca la seva primera línia, on Andre Silva i Thiago Santos són els jugadors més destacats. Combinen defenses 6-0 i 5-1 i cerquen la velocitat dels seus extrems per sortir en contraatac.

A la primera jornada van caure per 29 a 24 davant l’actual campió d’Àfrica, l’Etoile Sportive du Sahel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut