L’únic títol que mancava al Barça d’handbol

L’únic títol que mancava al Barça d’handbol

Amb la Superglobe, el FC Barcelona ja té tots els grans títols que es disputen a l’handbol mundial

En la primera participació del Barça al Campionat del Món de Clubs d’handbol, els blaugranes han assolit el títol de la Superglobe i completen, a la primera participació, tot el palmarès de l’handbol mundial

Un repte pendent

La Superglobe era un repte pendent per a l’handbol blaugrana. Malgrat ser campions d’Europa en vuit ocasions, l’handbol del Barça mai havia disputat aquesta competició.

En els darrers anys la Superglobe s’està jugant de manera anual i abans es disputava en diversos anys sense continuïtat. Ara ja, amb la Superglobe de color blaugrana, el FC Barcelona d’handbol ja té tots els títols oficials que es disputen en el món de l’handbol.

Amb aquest títol, la secció d’handbol del Barça ja suma 121 títols. El primer va ser el Campionat de Catalunya d’handbol (modalitat a onze) l’any 1944 i el darrer aquesta Superglobe.

Entre els títols més destacats de l’handbol blaugrana figura aquest Campionat del Món de Clubs, 8 Champions, 20 Lligues i 17 Copes.

Pascual: Lliga, Champions i Superglobe

Xavi Pascual té l’honor de ser el primer entrenador blaugrana que guanya la Superglobe i per tant el primer tècnic barcelonista que obté la Lliga, la Champions i el Mundial de clubs.

Aquest és el títol número 16 de Xavi Pascual des de la seva arribada a la banqueta blaugrana al febrer del 2009.

A més d’aquesta Superglobe, com a títols més destacats, Pascual ha portat al FC Barcelona d’handbol a 3 lligues, una Champions i 2 Copes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut