Figueres – Juvenil B: Convencent des de l’inici (0-4)

Els gols de Franquesa, Sarsanedas, Arellano i el cadet Carles Pérez han permès sumar els tres primers punts del curs

El Juvenil B ha estat el primer equip del futbol base d'encetar la temporada 2013/14, i ho ha fet per la porta gran. El conjunt de García Pimienta s’ha emportat els tres punts de Figueres amb una golejada contundent. Franquesa, Sarsanedas, Arellano i Carles Pérez han estat els autors dels primers gols del Juvenil B en aquest nou curs.

Domini inicial

L’equip barcelonista ha imposat el seu domini des de bon principi, i així ho ha demostrat Franquesa anotant el primer gol abans d’arribar als cinc minuts. Els blaugranes han seguit fidels al seu estil i, abans de finalitzar el primer període, Sarsanedas, amb un llançament de falta que ha ratllat l’excel·lència, i Arellano, amb una jugada lateral, han posat un 0-3 que ha semblat més que definitiu.

Represa plàcida

L’avantatge en el marcador ha estat suficient perquè el conjunt barcelonista afrontés els últims 45 minuts amb força tranquil·litat. La renda favorable ha servit perquè debutessin dos cadets amb el conjunt blaugrana: Alenyà i Carles Pérez. Precisament Pérez, que ha entrat al minut 81, ha aconseguit el quart i definitiu gol.